Autor: Logistikauudised.ee • 19. jaanuar 2024

EL karmistab uute veokite ja linnaliinibusside heitmete norme

Euroopa Parlament ja nõukogu jõudsid eile esialgsele poliitilisele kokkuleppele karmistada alates 2030. aastast ELi turule toodavate uute raskeveokite ja busside heitmete norme.
Euroopa Komisjoni kliimavolinik Wopke Hoekstra.
Foto: AP Photo / Scanpix

Uue määrusega kehtestatakse senisest kõrgemad CO2 heitmete vähendamise eesmärgid aastateks 2030, 2035 ja 2040. Uued standardid aitavad saavutada heitmevaba liikuvust, ELi 2030. aasta kliimaeesmärke ja üleminekut kliimaneutraalsusele 2050. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077