Autor: Logistikauudised.ee • 11. jaanuar 2024

Finnair vahetab välja tegevjuhi

Finnair on määranud ettevõtte tegevjuhiks Turkka Kuusisto ja ta alustab selles ametis hiljemalt 11. juulil. Kuusisto liitub Finnairiga Posti Group Corporationist, kus ta on olnud tegevdirektor alates 2020. aastast.
Finnairi uus juht asub ametisse juulis.
Foto: Andras Kralla

Enne tegevjuhi rolli Posti Group Corporationis oli Kuusisto juhtivatel ametikohtadel Posti Group Corporationis ja Lindorff Groupis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077