Autor: Logistikauudised.ee • 5. jaanuar 2024

Trahvid ebaausatele kütusetarnijatele suurenevad

Valitsus kiitis eile heaks vedelkütuse seaduse muutmise eelnõu, mis annab riigile paremaid võimalusi kontrollida ja ka karistada kütusetarnijaid, kes biokütuse nõuet eirates saavutaksid ebaausa turueelise.
Kütusetarnija peab tagama vähemalt 7,5% tarnitud kütuste koguenergiast biokütusena.
Foto: Andras Kralla

Kliimaministeeriumi energeetikaosakonna juhtaja Rein Vaksi sõnul on praegu kehtivad trahvimäärad ajale jalgu jäänud ega ole seetõttu suuremate firmade jaoks piisavalt mõjusad. Selleks, et trahv oleks suurem kui rikkumisest saadav majanduslik kasu, muudetakse trahvimäärad seadusega suuremaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077