Autor: Logistikauudised.ee • 2. jaanuar 2024

Elronil hakkas kehtima uus sõiduplaan

Teisipäevast, 2. jaanuarist kehtib uus Elroni sõiduplaan, millega lääne suuna reisirongiliiklus tiheneb sügiseste raudteeremontide eelsele tasemele. Tapa–Narva ja Tapa– Tartu–Valga vahel sõitvatele rongidele rakendusid aga ajutised kiirusepiirangud.
Kohati rakendusid rongidele ajutised kiirusepiirangud.
Foto: Raul_Mee

“2. jaanuarist taastus lääne suunal remontide eelne sõiduplaan, mis pakub Keila, Turba, Paldiski ja Kloogaranna suunal reisijatele taas paremat sõidugraafikut,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. “Uues sõidugraafikus muutusid ida suunal kehtima hakanud ajutiste kiirusepiirangute tõttu ka paljude rongireiside saabumiste ja väljumiste ajad, palume need kindlasti enne reisimist üle vaadata.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077