Autor: Logistikauudised.ee • 29. november 2023

Magnetic MRO AI-l põhinev ostusüsteem võitis aasta innovatsiooniteo preemia

28. novembril tunnustati logistika aastakonverentsil Eesti lennundusettevõtet Magnetic MROd, aasta innovatsiooniteo preemiaga. Auhinna tõi koju ettevõtte tehisintellektil baseeruv uuenduslik ostujuhtimissüsteem, mis on tõhustanud ettevõtte logistilisi protsesse, vähendades nii aja- kui ka materjalikulusid.
SkySelecti juht Erkki Brakmann ja Magnetic MRO tarneahelajuht Kaire Kalve.
Foto: Magnetic MRO

Ettevõtte operatiivjuht Jan Kotka sõnul on COVID-19 järgne lennunduse taastumine ja materjalide kättesaadavuse langus esitanud ettevõttele olulisi väljakutseid. SkySelectiga koostöös juurutatud AI-l baseeruv ostujuhtimissüsteem on suutnud neile väljakutsetele edukalt vastata, optimeerides materjalide otsingut ning tellimisprotsessi, vähendades sellega seotud aega seitsmelt päevalt viiele päevale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077