Autor: Logistikauudised.ee • 28. november 2023

Vedudel tuvastatud raskete õigusrikkumiste kohta hakatakse saatma e-teavitusi

Alates 1. detsembrist saavad Eesti autoveo-ettevõtjad e-teavituse, kui nende vedudel on tuvastatud raske autoveoalane õigusrikkumine – näiteks juhul, kui autojuht on sõitnud ilma kehtiva juhiloata või tehnoülevaatuseta sõidukiga.
Veokide seotud õigusrikkumistest hakkavad ettevõtted saama teavet operatiivsemalt.
Foto: LIIS TREIMANN

Rasked autoveoalased rikkumised võivad olla ka sõidudokumentide ja -andmete varjamine, võltsimine või hävitamine, aga ka sõidumeeriku andmete muutmist võimaldava seadme kasutamine, mille toimepanemise eest karistatakse eeskätt autojuhti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077