Autor: Logistikauudised.ee • 28. november 2023

TS Laevade nõukogu pikendas senise juhi lepingut

ASi Tallinna Sadam tütarettevõtte TS Laevad OÜ nõukogu pikendas juhatuse esimehe Indrek Randveeri lepingut kolmeks aastaks alates 04.01.2024. Indrek Randveer on olnud TS Laevade juht alates 2021. aasta jaanuarist.
TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer.
Foto: Liis Treimann

„Mul on hea meel jätkata TS Laevade juhatuse esimehena, kuna tegemist on jätkusuutliku ja kestliku ettevõttega, mille eesmärke ja visiooni igati toetan. Meile on oluline klientide rahulolu ning efektiivsed lahendused, koostöö kogukondadega ning hea koostöö meeskondade vahel. Plaanin järgneva kolme aasta jooksul jätkata nende valdkondade arendamist,“ ütleb Randveer pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077