Autor: Logistikauudised.ee • 27. november 2023

W.EG. Eesti avas Lõuna-Eesti suurima elektrimaterjalide müügi- ja logistikakeskuse

W.EG. Eesti avas reedel, 24. novembril, Lõuna-Eesti suurima elektrimaterjalide müügi- ja logistikakeskuse. Uus keskus tagab klientidele ja koostööpartneritele parema teeninduse kogu Lõuna-Eesti regioonis.
Uue müügi- ja logistikeskuse avamine reedel, 24. novembril.
Foto: W.EG. Eesti

Tartus Tehnika 3 asuva esinduse avamisel rõhutas ettevõtte juhatuse liige Silver Aiaste esinduse olulisust Eesti inimeste jaoks: „Teenindame ööpäevaringselt Elektrilevi raamlepingut ja Tartu uus müügiesindus on kindlasti võtmekohal, et meie oluline vastutus Lõuna-Eestis korralikult hoitud saaks.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077