Autor: Logistikauudised.ee • 17. november 2023

Autojuhid on hakanud taas naastrehve eelistama

Kui mõni aasta tagasi jagunesid eestlaste eelistused lamell- ja naastrehvide vahel laias laastus pooleks, siis viimastel aastatel on naastrehvid populaarsust kogunud. Tänavu eelistab kaks kolmandikku juhtidest naastrehve ja kolmandik lamellrehve, selgus If Kindlustuse uuringust.
Eestis kasutatakse naastrehve rohkem kui Lätis ja Leedus.
Foto: Tõnu Ojala

Uuring näitas, et sel talvel kavatseb 62% Eesti juhtidest sõita naastrehvidega, 36% kasutab sõidukitel lamellrehve ja 2% ei ole veel valikut teinud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077