Autor: Logistikauudised.ee • 10. november 2023

Muuga sadamasse saabunud konteinerist leiti mitusada kilo puhast kokaiini

Muuga sadamas läbi viidud kontrolli käigus avastasid Maksu- ja tolliameti (MTA) ametnikud tänavu septembris 321,7 kilogrammi valget pulbrilist ainet, mille puhta aine sisaldus oli 81 protsenti ehk kokku sisaldus pulbris 260,6 kilogrammi kokaiini. See on MTA selle aasta suurim kokaiini avastus.
Foto: MTA

Tollikontrolli käigus kontrolliti Muuga tollilaos asuvaid konteinereid, mis sisaldasid maapähkleid, päritoluga Nicaraguast, Corinto sadamast. Kaup jõudis läbi Antwerpeni sadama Muuga sadamasse. Konteinerist leiti seitse musta ratastega spordikotti, mis olid mässitud sinisesse kilesse ja sisaldasid valget pulbrilist ainet. Kiirtest kinnitas, et tegemist oli kokaiiniga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077