Autor: Logistikauudised.ee • 29. august 2023

Pärnus peeti kinni salaviina ja -sigarettidega veok

25. augusti varahommikul peatasid maksu- ja tolliameti tolliinspektorid Pärnus tollikontrolliks kinni veoauto, mida juhtis Läti Vabariigi kodanik. Tolliläbivaatuse käigus avastati veoki kaubaruumist suures koguses salaviina ja -sigarette.

Tolliläbivaatuse käigus avastati veoki kaubaruumist 2016 poole liitrist pudelit, st 1158 liitrit viina „Iljitš“. Lisaks leiti kaubaalustelt Eesti Vabariigi maksumärkideta sigarette Winston, Marlboro ning NZ kokku 750 000 tükki.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077