Autor: Logistikauudised.ee • 30. oktoober 2023

SA Hiiumaa Sadamad saab uue nõukogu

Reedel, 27. oktoobril kogunes Hiiumaa Sadamad kaheksaliikmeline nõukogu oma viimasele istungile. Hiiumaa vallavalitsus algatab eelnõu, mille kohaselt kutsutakse senine koosseis tagasi.
Hiiumaa üks uuemaid jahisadamaid kalanas.
Foto: Kalana jahisadam

Sihtasutuse põhikirja kohaselt nimetatakse nõukogu liikmed ametisse viieks aastaks, käesoleva aasta detsembris täitub mitmete praeguse nõukogu liikme ametiaeg. Edaspidi saab Hiiumaa Sadamad nõukogu olema viieliikmeline.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077