Autor: Andre Anni • 26. oktoober 2023

Tallinki kasum tõusis hoolimata vähenenud müügitulust

Tallink Grupp teatas kolmanda kvartali majandustulemustest, näidates reisijate arvu ja kaubaveoühikute vähenemist. Kuid ettevõte suutis puhaskasumit suurendada pea 30% võrra, jõudes napilt 50 miljoni euroni.
Tallink Grupp opereeris kvartali lõpu seisuga kokku 15 laeva. Pildil Tallinki laev MyStar.
Foto: Liis Treimann

Tallink ja tema tütarettevõtted vedasid kolmandas kvartalis kokku 1 775 821 reisijat, mida on 6,2% võrra vähem kui eelmise aasta kolmandas kvartalis. Veetud kaubaveoühikute arv vähenes eelmise aastaga võrreldes 26,1% võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077