Autor: Logistikauudised.ee • 18. oktoober 2023

Lux Express hakkas busse 5G leviga varustama

Lux Expressi kõikides Tallinna–Tartu täistunni Ekspressi bussides levib nüüd kiirel 5G mobiilsel internetil põhinev WiFi võrk.
Holger Haljand (Telia Eesti juhatuse esimees), Tarvo Topolev (RebelRoami juhatuse liige), Ingmar Roos (Lux Expressi Eesti ärijuht) ja Holger Koot (Lux Expressi IBE programmi ja tehnoloogia juht).
Foto: Pillery Teesalu

“Otsus alustada üha väsiva 4G vahetamist 5G levi vastu oli iseenesestmõistetav, sest Lux Expressi eesmärk on olnud läbi ajaloo tagada reisijatele maksimaalselt mugavaim sõidukogemus,” ütles Lux Express Eesti ärijuht Ingmar Roos. “Piinarikkad leviaugud, millest pikemat aega on kõnelenud Tallinna ja Tartu vahel reisijad, on nüüd vähemalt meie bussides minevik.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077