Autor: Logistikauudised.ee • 2. oktoober 2023

Tallinnas tuleb homme liinile vesinikubuss

Tallinnas saab teisipäeval, 3. oktoobril esimesena Eestis sõita vesinikubussiga, mis teenindab reisijaid linnaliinil nr 16. Tegemist on tasuta testsõiduga, mille eesmärk on tutvustada linlastele tulevikulahendusi linnatranspordis.
Vesinikubuss.
Foto: CaetanoBus

Vesinikubuss sõidab linnaliini nr 16 tavapärasel marsruudil ning tavapärase graafiku alusel. Vesinikubussiga sõitmine on kõigile tasuta, teatab Tallinna Linnatransport.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077