Autor: Logistikauudised.ee • 25. september 2023

TalTechi doktoritöö pakub suuniseid Eesti merendussektori arenguks

Eestis oleks võimalik luua merendussektorile eraldi poliitika kujundamise raamistik, mis arvestaks korraga nii ELi kui ka Eesti riigi reegleid ja huve, aga samas järgiks ka üleilmseid keskkonna- ja jätkusuutlikkuse eesmärke – nii selgus Tallinna Tehnikaülikoolis kaitstud doktoritööst.
Foto: Pixabay

Värske TalTechi doktor Kaidi Nõmmela otsis oma töös kinnitust hüpoteesile, et kas Eesti merendussektorit jätkusuutlikku arengut on võimalik toetada nii, et loodav poliitikakujundamise raamistik arvestaks korraga väga erinevate reeglite ja mõjuteguritega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077