Autor: Logistikauudised.ee • 20. september 2023

Augustis toimus Euroopas uute sõiduautode turul kiire tõus

Uute sõiduautode müük Euroopa Liidu riikides kerkis jõuliselt ka augustis ja elektriautode osakaal kasvas viiendikuni kogumüügist, teatab AMTEL.
Elektriautode osakaal uute sõiduautode müügis on juba üle viiendiku.
Foto: Liis Treimann

Euroopa Liidus müüdi augustis 787 626 uut sõiduautot, mis ületas möödunud aasta augustikuu müüginumbrit 21%. Kaheksa kuuga on klientidele üle antud üle 7 miljoni uue sõiduauto ehk 17,9% enam kui eelmise aasta samal perioodil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077