Autor: Logistikauudised.ee • 15. september 2023

TS Laevadele oli suvehooaeg rekordiline

„2023. aasta suvel teenindas TS Laevad OÜ Saaremaa ja Hiiumaa parvlaevaliinidel kokku 1 039 497 reisijat ja 437 252 sõidukit. Nii palju reisijaid-sõidukeid ei ole olnud ühelgi varasemal suvel,“ teeb kokkuvõtte TS Laevade teenindus- ja kommertsvaldkonna juht ja juhatuse liige Katrin Aron.
Regulat on hoolega kasutatud lisareiside tegemisel.
Foto: Liis Treimann

Aron lisab, et võrreldes 2022. aasta suvega oli nii reisijaid kui ka sõidukeid 4% enam. Võrreldes senise rahvarohkeima, 2019. aasta suvega, oli reisijaid tänavu 1% enam. Reisijate arv ületas taas miljoni piiri, mis eelmisel, 2022. aasta suvel jäi napilt saavutamata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077