Autor: Logistikauudised.ee • 15. september 2023

Baltic Queen naaseb Tallinna–Stockholmi liinile

Tallink Grupi Tallinna–Stockholmi laevaliini teenindav laev Baltic Queen naaseb oma tavapärasele liinile ning jätkab opereerimist tavagraafiku alusel alates tänasest, pärast kahenädalast korralist hooldust BLRT Repair Yardsi laevaremonditehases Naantalis, Soomes.
Baltic Queeni värvimine.
Foto: Tallink Grupp

Kahe nädala pikkuse korralise hoolduse käigus teostati laeval mitmeid tehnilisi hooldustöid ning uuendati ja värskendati ka laeva reisijatealasid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077