Autor: Logistikauudised.ee • 13. september 2023

SEB uuris, kui taskukohased on elektriautod

SEB tutvustas panga analüütikute koostatud elektriautode taskukohasuse indeksit, mis näitab, millist elektriautot saavad endale lubada Eesti keskmist palka teeniv üksikisik ja kaheliikmeline perekond.
SEB Liisingu juht Rein Karofeld
Foto: Jake Farra

Keskmine palk on maakonniti erinev ning seetõttu on elektriauto taskukohasuse väljaarvutamisel toodud välja võrdlused nii Tallinna ja Harjumaa kui ka näiteks Valgamaa keskmise palga baasil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077