Autor: Logistikauudised.ee • 4. september 2023

Tallinnas lõppes suuremate ühissõidukipeatuste remont

Eelmisel nädalal sai läbi Tallinna kesklinnas Estonia puiesteel asuva Inglise kolledži esise bussipeatuse ümberehitus, millega lõppesid tänavu suveks planeeritud remonttööd pealinna ühissõidukipeatustes.
Vabaduse väljaku ühissõidukite peatus ehitati põhjalikult ümber.
Foto: Raul Mee

Abilinnapea Vladimir Svet märkis, et tänavune bussipeatuste taastusremondi maht ületas eelmise aasta oma enam kui kahekordselt. „Sel aastal tehti suuremaid või väiksemaid remonditöid ühtekokku 15 peatuses. Lisaks võeti ette suuremahulised ümberehitustööd neljas peatuses, kus on loodud bussiootealad, mis arvestavad jalgratturite liiklemisvajadustega. Inglise kolledži ja keskraamatukogu ees asuv peatus oli üks neist,“ selgitas abilinnapea.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077