Autor: Logistikauudised.ee • 23. august 2023

Coop Eesti logistikadirektoriks saab suurte kogemustega Hannes Oks

4. septembrist alustab Coop Eesti Keskühistu logistikadirektorina tööd 20-aastase logistikakogemusega Hannes Oks, kes viimased seitse aastat on tegev olnud Eesti suurima kolmanda osapoole logistika teenusepakkuja AS Smarten Logistics logistikadirektorina.
Hannes Oks oln olnud viimased seitse aastat tegev Smarten Logisticsis.
Foto: Coop Eesti

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Rainer Rohtla sõnul on Hannese näol Coopiga liitumas tippjuht, kellel on logistikavaldkonna üks parimaid kogemusi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077