Autor: Logistikauudised.ee • 21. august 2023

Kolm kõrgkooli korraldavad ühise mehitamata lennunduse suvekooli

21.-25. augustil toimub Eesti Lennuakadeemia, Kaitseväe Akadeemia ja Sisekaitseakadeemia koostöös mehitamata lennunduse suvekool "Mehitamata lennunduse rakendused tsiviil- ja militaarkasutuses”. Suvekool toimub Eesti Lennuakadeemias ja Eesti Kaitseväe keskpolügoonil.
Koolitusele registreerimine on küll lõppenud, kuid kõik huvilised on oodatud 25. augustil toimuvale avalikule seminarile, mis on kõigile tasuta.
Foto: Andres Haabu

Suvekool koosneb 21.-23. augustil toimuvatest õppepäevadest Eesti Lennuakadeemias, demolennupäevast Kaitseväe keskpolügoonil 24. augustil ning kõigile huvilistele avatud seminarist 25. augustil, mis leiab aset samuti Eesti Lennuakadeemias. Käsitletakse mehitamata õhusõidukite tuvastamist ja mõjutamist, mobiilside ja 5G võimalusi ja probleeme mehitamata lennunduse kontekstis ning valdkonna side- ja navigatsioonisüsteemide turvalisust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077