Autor: Logistikauudised.ee • 7. august 2023

Rongide kasvava kiiruse tõttu karmistatakse ohutusnõudeid

Kliimaminister Kristen Michal allkirjastas raudtee tehnokasutuseeskirja muudatused, mille eesmärk on tõsta ohutust raudteel.
Rongide kiirused tõusevad.
Foto: Raul_Mee

„Tulevikus suurendatakse rongiliikluse kiirust kuni 160 km/h, mistõttu on sellele eelnevalt vaja täiendada raudteetaristu ohutusmeetmeid,” selgitas kliimaminister Kristen Michal. Muudatusega karmistatakse nõudeid ka neile raudteeülesõidukohtadele, kus kiirused ei tõuse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077