Autor: Logistikauudised.ee • 13. juuli 2023

Droonide lennutajad saavad uue keskkonna

Lennuliiklusteenindus võtab kasutusele uue droonilendude korraldamise süsteemi, mis toetab mehitamata lennunduse arengut ja aitab kaasa õhuruumi ohutuse hoidmisele.
Foto: Andres Haabu

Uus lahendus saab nutirakenduse ja internetikeskkonnana kättesaadavaks nii ettevõtetele kui eraisikutest droonilennutajatele. Droonikasutajatel on võimalik selle abil turvaliselt andmeid vahetada, droonide lennutamise reeglitega tutvuda, lende registreerida, õhuruumi jälgida ning vajadusel õhkutõusuluba taotleda, edastab ettevõtte pressiteade.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077