Autor: Logistikauudised.ee • 22. juuni 2023

EL investeerib 6,2 miljardit eurot transporditaristu projektidesse

Euroopa Komisjon on valinud välja 107 transporditaristu projekti, mis saavad Euroopa ühendamise rahastust 6,2 miljardit eurot ELi toetusi.
Eestis saavad toetust Rail Baltica ehitustööd.
Foto: Liis Treimann

Üle 80% rahast läheb projektidele, millega luuakse üleeuroopalise transpordivõrgu (TEN-T) ulatuses tõhusam, keskkonnahoidlikum ja arukam raudteede, siseveeteede ja mereteede võrk. Projektidega tugevdatakse ka ELi-Ukraina solidaarsuskoridore, mis on loodud Ukraina ekspordi ja impordi hõlbustamiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077