Autor: Logistikauudised.ee • 22. juuni 2023

Eesti hakkab juhtima üleeuroopalist digitranspordi projekti

Eesti eestvedamisel ja Euroopa Liidu kaasrahastamisel asutakse läbi viima rahvusvahelist projekti eFTI4EU, mille eesmärk on arendada välja elektrooniliste veodokumentide kasutamise süsteem.
Kliimaminister Kristen Michal edendab paberivaba kaubavedu.
Foto: Andras Kralla

„Paberivaba kaubavedu aitab vähendada meie ökoloogilist jalajälge ja toetada seeläbi kliimaeesmärkide täitmist. Kasutades digitaalseid veodokumente, säästaksime Euroopa Liidus lisaks rahale aastas kuni 900 000 puud ning hoiaksime sellega kokku enam kui 1300 tonni CO2,” märkis kliimaminister Kristen Michal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077