Autor: Logistikauudised.ee • 21. juuni 2023

Starship Technologies hakkab tegema Bolti tarneid

Isesõitvate kullerrobotite teenust arendav Starship Technologies ja Bolt alustavad koostööd, esimesed sammud tulevad sel aastal.
Uue koostöö tulemusena peaksid Bolt Foodi inimkullerite kõrvale lisanduma robotid.
Foto: Andras Kralla

Starshipi ja Bolti koostöö esimese sammuna hakkavad alates sellest aastast Starshipi robotid tegema Bolt Marketi ja Bolt Foodi tarneid. Eestis alustatakse Bolt Marketi pilootprojektiga tõenäoliselt juba sel aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077