Autor: Logistikauudised.ee • 15. juuni 2023

Omniva sõlmis ametiühingutega palgatõusu kokkuleppe

Omniva, Pro Ametiühing (PRO) ning Eesti Transporditöötajate Ametiühing (ETTA) sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt tõuseb 1. juulil 950 esmatasandi töötaja töötasu. Põhitöötasu miinimum tõuseb keskmiselt 10 protsenti.
Omniva kirjakandja.
Foto: Omniva

Omniva juhatuse liikme Kristi Undi sõnul on oluline tagada esmatasandi töötajatele konkurentsivõimeline palk ja selleks suurendatakse nende aastast palgafondi kokku ligi 1,2 miljoni eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077