Autor: Logistikauudised.ee • 2. juuni 2023

Regula tuli suveks Virtsu-Kuivastu liinile appi

TS Laevad OÜ lisa- ja asendusparvlaev Regula tegi 1. juunil hooaja esimese reisi. Eelmised suvehooajad on näidanud, et Regula roll on kasvavate sõidukite ja reisijate mahtude teenindamisel ülimalt oluline, kuna 75% suursaartele reisijatest liigub just Virtsu-Kuivastu liinil.
Regula roll abijõuna on laevafirma hinnangul suveperioodil ülioluline.
Foto: Tallinna Sadam

Transpordiametiga sõlmitud lisakokkulepe kohaselt teeb Regula Virtsu-Kuivastu liinil kuni 536 lisareisi perioodil 1. juunist 31. augustini 2023. Lisaks on Transpordiametil võimalus pikendada lisareiside tellimust täiendavaks perioodiks kuni 1. oktoobrini (k.a.) teatades sellest ette vähemalt 30 päeva enne perioodi algust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077