Autor: Logistikauudised.ee • 9. märts 2023

Veebruar tõi suursaartele suure reisijate arvu kasvu

„Veebruar oli TS Laevades väga töine, õnneks saime kõik reisid vaatamata heitlikele jää- ja ilmastikuoludele edukalt ning graafikus püsides tehtud,“ võtab pressiteates kuu kokku TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer.
TS Laevade parvlaevad Rohuküla sadamas.
Foto: Andras Kralla

Randveer täpsustab, et 2023. aasta veebruaris teenindasid TS Laevad kahel liinil kokku 113 427 reisijat ja 57 193 sõidukit. Võrreldes 2022. aasta veebruariga kasvas reisijate arv lausa 18% ning ka sõidukite arv suurenes märgatavad 7%, mullu olid vastavad numbrid 96 175 ja 53 528.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077