Autor: Logistikauudised.ee • 31. mai 2023

Operaili hoiab praegu vee peal müüdud ärisuundadest saadud tulu

Raudtee-ettevõtete kontsern Operail teenis möödunud aastal 61 miljonit eurot äritulu ja saavutas 10 miljoni eurose EBITDA, mis on äärmiselt keerulist majanduskeskkonda arvestades hea tulemus, teatab ettevõte.
Operaili Tapa depoos ehitatud C30-M vedur kaubaveol.
Foto: Tanel Meos

Eestis veetud kaubamahu 47protsendist langust leevendas peamiselt vagunite rent, aasta lõpus tõusid kaubavedude mahud Soomes. Alates 2023. aastast neid ärisuundasi enam ei ole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077