Autor: Logistikauudised.ee • 31. mai 2023

Läti sõidukipargi haldusteenuse pakkuja Mapon ostab Eesti päritolu CarCopsi

Globaalse sõidukipargi haldusteenuse pakkuja Mapon Groupi Eesti tütarfirma ühineb Eesti päritolu CarCopsiga. Tekkiv ettevõte pakub Eestis haldus- ja kaugjälgimisteenust enam kui 8000 sõidukile.
Mapon Eesti filiaali juhataja Kaspar Käis.
Foto: Mapon Estonia

"Nii Mapon kui CarCops on hea kasvupotentsiaaliga ja ambitsioonikate meeskondadega ettevõtted – ainuüksi mullu kasvatas Mapon Eesti oma käivet ligi 40 protsenti ligi 270 000 ja CarCops 51 protsenti enam kui 700 000 euroni," rääkis Mapon Eesti juht Kaspar Käis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077