Autor: Annika Matson Kald • 24. mai 2023

Eesti parim juht sulgeks autodele pool Tallinna kesklinna ja teeks rohealad

Tänavu parima juhi tiitli võitnud taristuettevõtte Verston asutaja ja juhatuse esimees Veiko Veskimäe märkis Pärnu Juhtimiskonverentsil Tallinna kesklinna teetööde kontekstis, et ta paneks pooled tänavad sõiduautodele kinni ja teeks rohealad.
Pärnu juhtimiskonverentsil kuulutati 19. mail välja tiitli “Parim juht 2023” võitja, kelleks on silmapaistva kasvu teinud ehitusettevõtte Verston asutaja ja juhatuse liige Veiko Veskimäe.
Foto: Raul Mee

Veskimäe lisas, et tema Verstoni meeskond on ehitanud Tallinnas Reidi tee ja see on parima juhi sõnul hea näide kaasaegsest linnaplaneerimisest, kus lisaks autodele on ka inimestel hea liikuda ning mõeldud on ka rohealadele kesklinnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077