Autor: Logistikauudised.ee • 17. mai 2023

Uute sõiduautode turg jätkab Euroopas kiiret tõusu

Uute sõiduautode müük Euroopa Liidu riikides kasvab kiires tempos ja tõusis nelja kuu kokkuvõttes ligi 3,5 miljonini, teatab AMTEL.
Elektriautode müük kasvas Euroopas aprillis aastases võrdluses üle 50 protsendi.
Foto: Liis Treimann

Euroopa Liidus müüdi aprillis 803 188 uut sõiduautot, mida oli 17,2% enam kui möödunud aasta aprillikuus. Nelja kuu kokkuvõttes on tänavu klientidele üle antud ligi 3,5 miljonit uut sõiduautot, mis ületab eelmise aasta sama perioodi tulemuse 17,8%. Samas jääb müük siiski alla koroonaeelsele, 2019. aasta tulemusele 22,8 protsendiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077