Autor: Logistikauudised.ee • 11. mai 2023

Maksu- ja tolliamet ostab 31 uut Suzuki Vitarat

Topauto tarnib maksu- ja tolliametile kokku 31 uut Suzuki Vitara teenistusautot, mis hakkavad maksu- ja tolliametnikke sõidutama üle kogu Eesti. Esimesed masinad on juba üle antud, kõik autod jõuavad ameti käsutusse paari kuu jooksul.
Maksu- ja tolliameti uued teenistusautod.
Foto: Topauto

Topauto müügijuhi Janek Eskori sõnul on Topautol pikk ajalugu erinevate vajadustega teenistussõidukite tellimisel ja komplekteerimisel. Käesoleva hanke raames hakkavad kaks kolmandikku tarnitavatest sõidukitest lisaks inimestele transportima ka teenistuskoeri.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077