Autor: Logistikauudised.ee • 11. mai 2023

BaltCap omandab enamusosaluse Hansabis

Erakapitalifond BaltCap omandab 70protsendilise osaluse ettevõttes Hansab Group, mis on juhtiv turva-, makse- ja automaatsete süsteemide pakkuja Baltikumis.

BaltCapi investeeringu ja kogemuste toel on Eesti, Läti ja Leedu turgudel tugevalt kanda kinnitanud Hansab Groupil kavas laieneda väljapoole Balti riike ning mitmekesistada pakutavaid teenuseid, teatab ettevõte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077