Autor: Logistikauudised.ee • 10. mai 2023

Nordic Aviation Group sai uue turundusjuhi

Eesti riiklikus lennufirmas Nordic Aviation Group, kuhu kuuluvad lennufirmad Nordica ja Xfly, alustas sel nädalal turundus- ja kommunikatsioonijuhi ning juhtkonna liikmena tööd kommunikatsiooni- ja turundusekspert ning pikaaegse reisisektori kogemusega Airi Kaunissaare.
Airi Kaunissaare
Foto: Nordic Aviation Group

Lennundusgrupi tegevjuht Jan Palmér ütles, et Airi Kaunissaare kasuks rääkis varasem töökogemus kommunikatsiooni ja turundussektoris, samuti karjäär Eesti ja Baltimaade suurimas reisibüroos Estravel Group. “Usun, et Airil on ettevõttele palju anda ja tema varasemad kogemused reisisektorist aitavad meie edukat laienemist Euroopa lennundusturul hästi toetada,” lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077