Autor: Logistikauudised.ee • 9. mai 2023

Automüügi edetabelis tõugati pikaaegne liider troonilt

Eestis kerkis uute sõiduautode müük taas plusspoolele, aga automarkide edetabelis vahetus liider, teatab AMTEL.
Škoda oli aprillis müüduim automark.
Foto: Ülo Toomsalu

Aprillis anti klientidele üle 1923 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta aprillikuu müüginumbri 8,2%. Eestis on tänavu esimese nelja kuuga müüdud 7581 uut sõiduautot, mida on 8,8% enam kui mullu samal perioodil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077