Autor: Logistikauudised.ee • 28. aprill 2023

Viking Line’i esimese kvartali müügitulu kasvas 60%

Viking Line’i esimese kvartali müügitulu oli 93,9 miljonit eurot (mullu 58,8 mln eurot) ja maksudejärgne kasum oli –3,7 miljonit eurot (aasta varem –16,2 mln eurot).
Ka reisijate arv Viking Line'i reisilaevadel on kasvanud.
Foto: Andras Kralla

Viking Line’i tegevjuht Jan Hanses ütleb, et aasta esimene kvartal oli hea ja annab põhjust optimismiks kogu aasta prognoosi osas, mis jääb praeguses etapis muutumatuks. Inflatsioonist ja kõrgetest intressimääradest tingitud nõudluse aeglustumist seni toimunud ei ole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077