Autor: Logistikauudised.ee • 27. aprill 2023

Lux Express paneb Tallinna–Riia liinile 12 väljumist päevas

Homsest, 28. aprillist saab Lux Expressi bussidega Tallinnast Riiga sõita 12 korda päevas, sest reisijate arvu kasv ja statistikaameti andmed näitavad, et Läti on jätkuvalt üks populaarseim reisi sihtkoht Eesti inimeste seas.
Lux Express pakub bussireise kuni Varssavini.
Foto: LIIS TREIMANN

Võrreldes mullu märtsiga on Lux Expressi Tallinna–Riia liinil reisijate arv kasvanud 61 protsenti. Samal ajal on Riia, Vilniuse ja Varssavi liinidel reisijate arv kokku kasvanud 67 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077