Autor: Jaan Martin Raik • 27. aprill 2023

Koondamiskirve haaranud Tallink vähendas kahjumit

Tallink kasvatas esimeses kvartalis müügitulu aastaga 61% ja vähendas tublisti puhaskahjumit.
Tallink vähendas esimeses kvartalis jõudsalt puhaskahjumit aasta varasemaga võrreldes.
Foto: Andras Kralla

Börsifirma teatas, et vedas aasta esimese kolme kuuga veidi üle 1 miljoni reisija, mida on 45,7% rohkem kui eelmise aasta esimeses kvartalis. Veetud kaubaveoühikute arv vähenes eelmise aastaga ligi 15%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077