Autor: Logistikauudised.ee • 26. aprill 2023

Tallinn paneb suveks sõitma ööbussid

Tallinn käivitab neljakuulise ööbussiliinide pilootprojekti, mis kestab 19. maist 17. septembrini. Käima pannakse neli liini, mis sõidavad reedest pühapäevani ka öösel.
Ööbussid hakkavad sõitma nädalavahetustel.
Foto: Andras Kralla

„Alustame ööbusside pilootprojektiga ning paneme käima neli bussiliini, mis kõik alustavad oma teekonda tiiruga ümber vanalinna. Bussid läbivad suure osa linna sõlmkohtadest ning viivad inimesi Mustamäele, Õismäele, Lasnamäele ja Põhja-Tallinnasse ning ka tagasi kesklinna,“ selgitas transpordivaldkonda kureeriv abilinnapea Vladimir Svet.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077