Autor: Logistikauudised.ee • 25. aprill 2023

Konkurentsiamet jättis Ryanairi kaebuse rahuldamata

Konkurentsiameti hinnaanalüüsi kohaselt on Tallinna Lennujaama tasud põhjendatud ja jättis Ryanairi sellekohase kaebuse rahuldamata.
Ryanair kaebas Tallinna Lennujaama tasude tõstmise peale.
Foto: Andres Haabu

Tallinna Lennujaam teatas tasude tõstmisest 2022. aasta suvel. Lennundusseadusest tulenevalt ei ole Tallinna Lennujaam AS kohustatud tasumäärasid konkurentsiametiga enne rakendamist kooskõlastama, küll aga võib nii lennujaama kasutaja kui ka haldaja pöörduda konkurentsiameti poole taotlusega analüüsida tasumäärade muutmise põhjendatust, teatab amet.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077