Autor: Logistikauudised.ee • 18. aprill 2023

Kuidas kiirelt uue tarnija juurutamise protsess luua?

25.-26. mail toimuval Pärnu tarneahelakonverentsil on võimalik osaleda ka töötoas, kus on fookuses manuaalsete protsesside digitaliseerimine.
Tarmo Saidla
Foto: Raul Mee

Töötoas "0-programmeerimise meistriklass: kuidas kiiresti digitaliseerida manuaalseid protsesse?" kogeb osaleja 1-tunnist digitaalset raputust, mis on abiks olukorras, kus ERP-süsteem ei toeta ettevõtte hanke- ja ostuprotsesse.

Töötuba on praktiline ja selle käigus luuakse uue tarnija juurutamise protsess, mille jaoks kasutatakse parimaid 0-programmeerimise tööriistu. Kõik osalejad saavad ülevaate, millised on head tööriistad ja kuidas neid omavahel integreerida.

Töötoas viib läbi Procurement Flow asutaja ja tegevjuht Tarmo Saidla.

Pärnu tarneahelakonverents 2023 toimub 25.-26. mail Pärnu Kontserdimajas. Konverentsi peaesineja on tarneahela ekspert ja suurkõneleja Mark Millar.

Registreeri konverentsile!

Pärnu tarneahelakonverentsi registreerimisvõimalusi ja programmi leiad aadressil www.supplychain.ee.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077