Autor: Logistikauudised.ee • 14. aprill 2023

Uuring: Tallinna elanikud toetavad uue trammitee rajamist

89% sõitjatest hindab Tallinna ühistransporditeenuseid kõrgelt, kõige kõrgemat rahulolu on väljendanud Haabersti ja Lasnamäe linnaosade elanikud, selgus ASi Tallinna Linnatransport (TLT) ja Turu-uuringute ASi uuringust.
Trammitee viimist Vanasadamasse pooldab 76% küsitlusele vastanutest.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Ühistranspordi puhul on peetud juba aastaid kõige olulisemaks aspektiks sõiduplaanist kinnipidamist, sõiduki puhtust/korrashoidu ning parajaid sõiduintervalle.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077