Autor: Logistikauudised.ee • 6. aprill 2023

Tänavu oli suurima reisijate arvuga märts Tallinna lennujaamas

Märtsis teenindati Tallinna lennujaamas 232 951 reisijat, mida on 35% rohkem võrreldes eelmise aasta märtsiga ja mis on kõigi aegade parim märtsi tulemus.
ASi Tallinna Lennujaam juhatuse liige Eero Pärgmäe
Foto: Eiko Kink

Ühtlasi ületas reisijate arv märtsikuus esmakordselt 2019. aasta reisijate arvu, mis on märgiline tähis nõudluse taastumise kohta. ACI Europe viimase prognoosi kohaselt oodatakse Euroopas tervikuna reisijate arvu taastumist pandeemiaeelsele tasemele alles 2025. aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077