Autor: Logistikauudised.ee • 21. märts 2023

Xfly hakkab koos Soome lennukooliga piloote koolitama

Eesti riiklikku lennufirmasse Nordic Aviation Groupi kuuluv lennuettevõte Xfly ja Soome lennukool Patria Aviation alustasid koostööd uute pilootide koolitamisel.
Programmis osalev kadett Oskari Järvela ütles, et on pilooditööst unistanud juba lapsepõlves.
Foto: Xfly

Nordic Aviation Groupi kuuluva lennufirma Xfly lennukoolis alustab õpinguid uus grupp noori piloote. 18kuuline õppeprogramm viiakse läbi Soomes koostöös ühe Euroopa tunnustatuima lennukooli Patria Aviationiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077