Autor: Ehitusuudised • 28. veebruar 2023

Suur küsitlus: milline on Eesti tee-ehituse tulevik?

Ehitusuudised.ee küsis erakondade esindajatelt 7 aktuaalset küsimust tee-ehituse tuleviku kohta: millised on rahastuse allikad, neljarealiste maanteede ja betoonteede tulevik, erakapitali kaasamise, teede kandevõime ja CO2 vähendamise võimalikkus. Vastustes lubatakse nii uusi maanteid kui ka remondivõla vähendamist. Rahastusallikate osas jäädi kidakeelsemaks, ehkki lisaks kütuseaktsiisile nähakse ka auto- ja ummikumaksu võimalust.
Foto: Andras Kralla

Küsimustele vastasid erakondade esindajad:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077