Autor: Logistikauudised.ee • 8. veebruar 2023

Metsloomad on ökoduktid omaks võtnud

Transpordiameti poolt aastatel 2020–2022 läbi viidud seire tulemusest selgub, et metsloomad on üle suurte maanteede rajatud ökoduktid omaks võtnud ning iga aastaga kasutab neid üha rohkem ulukeid.
Ökodukt Tallinna–Tartu maanteel.
Foto: Erik Prozes

"Rõõmustav on tõdeda, et ökoduktid kujunevad ajapikku ulukite elupaikade loomulikuks osaks, mida kasutatakse nii toitumis- kui puhkepaigana," ütles transpordiameti keskkonnakorralduse juht Villu Lükk.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077